Общи условия за Доставка

Какво е autoceramic.bg
———–
autoceramic.bg е търговска платформа, която предлага стоки на различни производители и вносители. Това е онлайн платформа, която събира продукти свързани с авто козметиката, като това улеснява  потребителите при търсене на стоки свързани с тази бранш. Ние сме официален представител на марката CERAMIKKER за България.

Как се доставят поръчките
———–
Поръчките направени през системата на autoceramic.bg се доставят, чрез спедитори – Speedy/СПИДИ. Всяка поръчка може да бъде доставена до Офис, Точен адрес или Автомат на спедитора.

ВАЖНО! Пратки над 20кг се изпращат само с ЕКОНТ. 

Каква е цената на доставката
———–

Цената на доставката е БЕЗПЛАТНА при избор на Офис или Автомат на Спиди за поръчки над 90лв !

Цената на доставката до точен адрес се определя от системата ни след въвеждане на данните за доставка, когато правите поръчката. 
Намерете най близкия офис до вас -> Speedy

Начини на плащане на поръчката и доставката
———–

  • Наложен платеж ППП – В брой или с карта при получаване на пратката в Офис, Точен адрес или Автомат на Speedy/СПИДИ.                                                                                          /ППП – Пощенски Паричен Превод – Спидитора издава касов бон.Молим да го изисквате от тях./
  • Банков превод – Плащане на поръчката по банка. След като плащането е направено поръчката се изпраща.

Какъв е срока за изпращане на продукт
———–
При наличност поръчката се изпраща в деня на поръчката. Ако дадения продукт не е наличен или в момента го няма ние, ще се свържем с вас по телефон или имейл да изберете друг продукт, да изчакате избрания от вас продукт или да откажете поръчката. Доставки, не се изпращат през събота и неделя, както и официални празници. Поръчки направени след 15:30 часа се изпращат на следващия работен ден!

Опция “Преглед” при получаване на пратката
———–
Всички наши пратки се изпращат с опцията “Преглед”. Клиентът има право да отвори пратката в присъствието на Спедитора и да провери нейното съдъражание. При наличие на липси може да откаже пратката или да се свърже с нас, за да уточним проблема, но в присъствието на Спедитора.
Ако клиента откаже опцията “Преглед” и получи пратката, същия няма право да предивява последващи претенции за липси в пратката. Счита се, че всичко по поръчката е направено коректно и е получено от клиента!

Наказания за НЕвзети пратки
———–

ВАЖНО: При не вземане на пратката, която сте поръчали, Ще бъдете добавени като НЕ лоялни купувачи. Както следва:

  1. Вие, ще бъдете блокирани на всички наши сайтове за бъдещи поръчки.
  2. Вие, ще бъдете добавени в националния сайт nekorekten.com , където хиляди търговци имат достъп да проверяват НЕ лоялни купувачи и да отказват поръчки!

Ние сме коректни към всички наши клиенти и разчитаме на същото отношение към нас и нашия труд!

Издаване на Фактури
———–
Алексина ООД е Българска фирма регистрирана по ДДС. Издаваме фактури по ДДС при изискването им от клиента.
Всички фактури се изпращат САМО електрнно на email адреса от поръчката.

Издаване на Гаранциони карти
———–

Всички Гаранциони карти се изпращат САМО електрнно на email адреса от поръчката.

С кого работим ние
———–
Ние предлагаме само утвърдени на пазара производители и вносители. Стараем се продуктите, които предлагаме да задоволяват вашето очакване.

autoceramic.bg си запазва правото да прави промени в изпращането на пратки при възникнали непредвидени обстоятелства, като може да смени спедитора, офиса, адрес или мястото за получване.