Autoceramic е официален представител на марката CERAMIKKER за България

Кои са CERAMIKKER

Нашето приключение започна през 2020 г

Нашето пътуване към перфектните автомобилни продукти започна преди три години. Оттогава нашата марка се превърна в символ на най-високо качество и иновации в областта на автомобилната козметика в Европа. Нашите дългосрочни усилия и постоянен стремеж към съвършенство доведоха до гама, с която можете да се погрижите комплексно за всеки автомобил. Нашите продукти са резултат от страстта и отдадеността, които влагаме във всяка стъпка от производството.

Нашата визия и мисия

Осигуряване на най-високо качество

Мисията на марката Ceramikker е да предоставя на клиентите най-висококачествени автомобилни козметични продукти, за да поддържат своите автомобили в перфектно състояние. Продуктите са разработени на базата на най-новите технологии и най-добрите съставки, за да осигурят оптимален ефект на почистване, грижа и защита на автомобила.

Ние се грижим за нашите клиенти

Етичен бизнес

Ние сме марка, която цени твърдите принципи на корпоративната етика и автентичните взаимоотношения с клиентите. Ние предлагаме най-бързите срокове за доставка и конкурентно обслужване на клиенти в Полша,Чехия, Обединеното кралство и вече България, това е сигурно!

В допълнение към грижата за нашите клиенти, ние също така поддържаме зареждане на детайлинг центрове и клубове в моторните спортове. Разбираме значението на успеха на продуктите за детайли на автомобилите и сме горди да помогнем на клиентите да постигнат целта си за красива кола.